Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Pomoc lesům na Karmelu

Milí přátelé, rádi se s vámi podělíme o čerstvé informace o projektu „Pomoc lesům na Karmelu". Plánovali jsme koupit motorovou pilu, kterou bychom přivezli z Česka, pracovali tam s ní a potom ji darovali izraelským lesníkům. Prodejci motorových pil v Česku neměli zájem pro náš projekt pilu darovat, ačkoli by z toho měli nezanedbatelnou reklamu. Jeden bratr se o tom dověděl a rozhodl se pilu pro tento účel koupit. Jsme tomu moc rádi. Jsme za to velmi vděční. (Protože však v této chvíli nemám od něj potvrzeno, že smím zveřejnit jeho jméno, raději je neuvádím).

Číst dál: Pomoc lesům na Karmelu

Duchovní soustředění Apoštolské církve

Když se řekne „duchovní soustředění", mnoho lidí si představí jednotlivce či malé skupinky soustředěné na sebe, svůj vnitřní stav a meditující o „bytí či nebytí". Slovo soustředění ale neznamená pouze se soustředit na něco, ale také na někoho či v přeneseném významu se shromáždit, soustředit z nějakého důvodu. A toto duchovní soustředění Apoštolské církve bylo skutečně setkáním lidí všech věkových skupin soustředěných na Boha. Setkáním, kam každý přijížděl s určitým očekáváním, možná obavou, ale i nadějí, že Bůh pomůže řešit problémy, starosti.

Číst dál: Duchovní soustředění Apoštolské církve

Skryj svou bolest v té Jeho

20. a 21. 2. 2009 v Kolíně

Usedla jsem za volant půjčeného fiata, a spolu se svými sestrami v Kristu jsme vyrazily z Vysočiny do Kolína. Cesta byla celkem dobrá až na úsek vedoucí Havlíčkovým Brodem a Golčovým Jeníkovem. Sněžilo, a vozovka pokrytá vrstvičkou mokrého sněhu místy prokluzovala. Cestou jsem v mysli probírala loňskou konferenci a těšila se jak malá. Musím říct, že jsem ze sesterské vždycky odjela velmi povzbuzena. Slyšela jsem od jedné sestry takový názor, že tyto akce jsou jen pro ty lepší, VIP. Nic není vzdálenější pravdě. Je pro každou, která touží po povzbuzení, může a je ochotná do Kolína docestovat a vzdát se na jednu noc pohodlí domova. Vždy je o nás perfektně postaráno. Občerstvení, dobrá večeře a oběd, letos byla i čajovna.

Číst dál: Skryj svou bolest v té Jeho

Používáním tohoto webu souhlasíte s používáním souborů cookie.